fbpx

投資英國物業自製每月被動收入!立即報名講座

英國內政部估計將有32萬港人會用BNO移民英國,截至3月已收到2.7萬宗簽證申請喇!個個都去英國,即使願意做藍領都未必搵到工,點算好?與其過去捱驢仔,不如投資物業收租,蘇格蘭物業只需6萬鎊一間,每年賺取10%投資回報,增值資產收入輕鬆捱過5+1年直至入籍!想知實際點做?即刻報名英國物業投資講座了解更多啦~

講座日期及時間
日期: 5月27日 (星期五)
時間: 19:30 – 21:30
出席方式: 現場出席 / 網上Zoom Meeting

講座內容

  • 了解英國熱門物業投資城市
  • 認識Glasgow及蘇格蘭物業簡介
  • 樓花 VS 二手樓投資回報 !可達10%!
  • 了解理想租金回報與ROI
  • 如何定義同搵筍盤
  • 用Sourcing Agent 有咩好處
  • 真實蘇格蘭物業 Case Study分享
  • 英國房屋按揭資訊
  • 熱門問題及問答環節

立即了解下BNO移民英國唔同城市嘅生活成本,以及英國物投資點樣幫到你嘅財富增值喇!

Share:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Share on telegram
On Key

Related Posts

18-24/07 本週出租紀錄

本周英國物業的出租紀錄為位於East Kilbride的一房Flat單位,當地社區設施完善,為蘇格蘭著名的市鎮,吸引了不少居民居住。恭喜黃小姐成功租出樓盤,由確認購買指示至收樓約用了兩個月時間。此樓盤租金回報率為12.6%。

永居同入籍有咩分別?申請PR要坐幾耐移民監?

經常會有唔同嘅朋友問,成功移民嘅定義係咩?時常聽到嘅永居即係咩意思?同入籍又有咩分別?喺移民公司嘅角度睇,其實當一個人或者一個家庭成功取得永居身份後,就已經等於移民。跟住不如即刻睇下永居同入籍嘅分別,以及唔同國家對永居年期嘅要求啦! 永居 VS 入籍 永居即擁有在某國合法居住、工作、讀書、自由出入境嘅權利等,同時為當地稅務居民,可以享有不同福利及津貼,例如醫療、房屋、借貸等。 而入籍代表你正式成為該國公民,亦有可能要放棄原有國籍(視乎移民國家接唔接納雙重國籍)。入籍後同永居身份最大嘅分別就係是否擁有投票權、選舉及被選舉權,以及申請政府、公共機構的工作嘅權利。 永居 入籍 居住權 ✓ ✓ 工作、讀書權 ✓ ✓ 自由出入境 ✓ ✓ 申請福利或津貼權 ✓ ✓ 投票權 ✓ 選舉及被選舉權 ✓ 申請政府、公共機構權利

04-10/07 本週出租紀錄

本周英國物業的出租紀錄為位於East Kilbride的一房Flat單位,當地社區設施完善,為蘇格蘭著名的市鎮,吸引了不少居民居住。恭喜黃小姐成功租出樓盤,由確認購買指示至收樓約用了兩個月時間。此樓盤租金回報率為12.6%。